امروز : 23 آذر 1397 ساعت 11:52

در بازدید از مجتمع تحقیقات و فن‌آوری جهاد دانشگاهی؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان: این کار یک حرکت علمی و موثر است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به همراه معاونین از گلخانه جهاد دانشگاهی واقع در مجتمع تحقیقات و فن‌آوری بام لرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، در این بازدید دکتر بازدار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های انجام شده در این مجتمع و بازدید از بخش‌های مختلف آن اظهار کرد: این کار یک حرکت علمی خوب است که می‌تواند در راستای بهینه سازی سیستم کشاورزی گلخانه‌ای استان بسیار موثر باشد.

وی حرکت در راستای تولید نشاء که یکی از ضروریات استان است رامورد تاکید قرار داد و افزود: آمادگی داریم که در این حوزه حمایت‌های لازم را از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی به عمل آوریم.

در ادامه دکتر دهقانی‌الوار، رئیس جهاددانشگاهی لرستان ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده در مجتمع تحقیقات و فن‌آوری این واحد گفت: بر اساس مذاکره و تفاهمی که با پژوهشکده گیاهان دارویی کشور داشتیم مقرر شده است که مرکز کشت بافت محصولات صیفی و باغی در این مجموعه ایجاد شود که با احداث این مجموعه بسیاری از نیازهای استان در زمینه کشت گلخانه‌ای مرتفع خواهد شد.

وی راه‌اندازی گلخانه را مقدمه‌ای برای تمرین و یادگیری همکاران در فضای گسترده‌تری واقع در شهرک گلخانه‌ای کوهدشت دانست و بیان کرد: همزمان با این فعالیت‌ها کار احداث گلخانه شش هکتاری کوهدشت در حال انجام است.