امروز : 05 خرداد 1397 ساعت 19:55

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی لرستان و اداره کل پزشکی قانونی استان

روز یکشنبه مورخ 16 بهمن ماه تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی لرستان و اداره کل پزشکی قانونی لرستان در زمینه همکاری­های علمی، آموزشی و پژوهشی در محل اداره کل پزشکی قانونی استان با حضور نمایندگان دو طرف، منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان دکتر محمد صارمی اظهار داشت: این تفاهم ­نامه در راستای ایجاد ارتباط و تبادل اطلاعات علمی، پژوهشی، برگزاری دوره­های آموزشی و همچنین انجام پژوهش­های مشترک مورد علاقه طرفین، منعقد شد، که توسعه همکاری و تعامل در زمینه­ های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی و اجرایی به منظور بهره ­برداری از ظرفیت­های اجرایی و علمی طرفین موضوع اصلی تفاهم­ نامه می­ باشد.

سرپرست معاونت پژوهشی خاطر نشان کرد، بر اساس این تفاهم نامه دو طرف متعهد می ­شوند که در جهت استفاده متقابل از امکانات یکدیگر از جمله امکانات پژوهشی، آموزشی، آزمایشگاهی، کارگاهی و ... همکاری و اجرای طرحهای مشترک پژوهشی، برگزاری کنفرانسها و سمینارهای علمی و تخصصی و ... بسترهای همکاری­های متقابل علمی مهیا شود.

دکتر صارمی در پایان افزود: این تقاهم­ نامه در پنج فصل و ده ماده تنظیم شده است و به مدت 3 سال از زمان عقد تفاهم ­نامه اعتبار دارد.