انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی لرستان و شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران
امروز : 30 مرداد 1397 ساعت 20:05

سرپرست معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد لرستان از انعقاد تفاهم ­­نامه همکاری علمی، پژوهشی ، فناوری وآموزشی  بین جهاددانشگاهی واحد لرستان و شرکت ملی پخش فراورده­های نفتی ایران در بهمن ماه سالجاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، دکتر محمد صارمی با اعلام این خبر گفت: این تفاهم­نامه در خصوص تقویت و توسعه همکاری­ها با هدف دسترسی و بکارگیری دانش فنی و فناوری روزآمد در اجرای طرح­های پژوهشی، مطالعاتی، توسعه­ای کاربردی، مشاوره­ای و آموزشی در موضوعات مرتبط با نیازهای شرکت ملی پخش فراورده­های نفتی ایران-منطقه لرستان  و به منظور دستیابی به دانش مربوطه و مورد نیاز شرکت مذکور منعقد شده است.

وی انجام طرح­های تحقیقاتی، همکاری در زمینه فناوری اطلاعات، برگزاری دوره­های ضمن خدمت، ایجاد زمینه­های مناسب جهت بهره­گیری از توانمندیها و خدمات از قبیل تجهیزات پژوهشی و ... را از مهمترین موضوعات این تفاهم­نامه عنوان نمود.

دکتر صارمی در پایان افزود: مدت این تفاهم­نامه از تاریخ امضاء سه سال می­باشد که تمدید، بازنگری، اصلاح و یا تغییرات اساسی در آن با توافق طرفین امکان­پذیر می­باشد.