معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد لرستان خبر داد: برگزاری اولین جلسه هماهنگی کمیته تبلیغات ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری
امروز : 30 مرداد 1397 ساعت 23:46

اولین جلسه هماهنگی کمیته تبلیغات ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری لرستان با هدف هماهنگی بین همکاران حوزه پژوهشی و معرفی وظایف و تکالیف این کمیته، در معاونت پژوهش جهاد دانشگاهی واحد لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان،در این جلسه که به ریاست دکترسیدعلی نادر دهقانی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان و همکاران حوزه پژوهش و معاون فرهنگی برگزار شد، بر اقدامات شایسته جهاد دانشگاهی به عنوان مسئول کمیته تبلیغات ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری تاکید شد.

مهندس محمد صارمی معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد لرستان در این باره گفت: با توجه به اینکه جهاد دانشگاهی لرستان به عنوان مسئول کمیته اطلاعرسانی و تبلیغات هفته پژوهش تعیین شده است سعی کردیم در این فاصله زمانی که تا زمان برگزاری برنامههای این هفته باقی مانده جلساتی برای اطلاعرسانی بهتر و هماهنگی بیشتر با اعضای ستاد داشته باشیم.

وی ادامه داد: این جلسات با هدف این بوده که جهاد دانشگاهی واحد استان با دقت نظر بیشتری و با نوآوری و تبلیغات متفاوتتر نسبت به سالهای گذشته در این هفته ورود پیدا کند.

صارمی بیان کرد: طی چند سال اخیر سازمانها و ادارات در هفته پژوهش دستاوردهای پژوهشی خود را در معرض دید عموم به ویژه متقاضیان قرار میدهند که جهاد دانشگاهی نیز سعی کرده امسال نسبت به سال گذشته با بررسی و برنامهریزی و تلاش، حضور پررنگتری در این نمایشگاه داشته باشد.

وی اضافه کرد: چنانچه جهاد دانشگاهی واحد استان حمایت بیشتری از حوزه پژوهش داشته باشد کارها و برنامه‎ها شتاب بیشتری به خود میگیرد و به شرایط موفقتری دست خواهیم یافت.

صارمی تصریح کرد: خوشبختانه هم اکنون در مقایسه با سال گذشته پیشرفت چشمگیری در کارهای پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد لرستان وجود دارد به طوری که در سال اول فعالیت خود 90 درصد اهداف سه سالهای که ترسیم شده بود به انجام رساندیم و با ارزیابی از سوی سازمان مرکزی جهاد دانشگاهی، از تلاشهای این معاونت تقدیر و این مهم منجر به جلب اعتماد آنان شد.