امروز : 23 آذر 1397 ساعت 11:40

فرماندار کوهدشت خبر داد: احداث بلند‌ترین آبشار مصنوعی ایران توسط جهاد دانشگاهی لرستان در این شهرستان

فرماندار کوهدشت از احداث بلند‌ترین آبشار مصنوعی ایران در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، محمدی با اعلام این خبر گفت: درب گنبد با نزدیک به ۱۰ هزار نفر جمعیت از شهرهای تابعه شهرستان بوده و شهری زیارتی به شمار میآید.

وی با بیان اینکه سالانه تعداد زیادی از دوستداران و مشتاقان «امام‌زاده محمد»، معروف به «شاهزاده محمد» به درب گنبد سفر میکنند، بیان کرد: با توجه به وضعیت اشتغال باید کارهای زیرساختی اساسی در این شهرستان انجام شود که یکی از آنها در بخش گردشگری است، از احداث بلند‌ترین آبشار مصنوعی ایران در شهر زیارتی درب گنبد خبر داد و افزود: طراح و مجری احداث این آبشار به عنوان پروژهای زیرساختی، جهاد دانشگاهی واحد لرستان است.

محمدی با بیان اینکه برای احداث بلند‌ترین آبشار مصنوعی ایران در درب گنبد به اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال نیاز است، بیان کرد: با توان علمی و اجرایی که از جهاد دانشگاهی سراغ داریم مطمئن هستیم این پروژه در کمترین زمان ممکن افتتاح و به بهرهبرداری خواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی طرحهای بزرگتری در استان نیز انجام داده، خواستار مساعدت، همکاری و حمایت دستگاههای دیگر برای احداث این آبشار مصنوعی شد و اضافه کرد: ایجاد آبشار مصنوعی می‌تواند علاوه بر افزایش تعداد بازدید یک میلیون نفری زائرین، زمان ماندگاری آنها و گردشگران را از نیم ساعت به چند ساعت افزایش داده و موجب رونق اقتصادی درب گنبد شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه مکان در نظرگرفته شده شهر درب گنبد بستر آماده و مناسبی برای ساخت این آبشار مصنوعی است، تصریح کرد: اجرای این پروژه در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته تا با پمپاژ آب به قله شاهد سرازیر شدن آبشار مصنوعی از قامت صخره‌های بلند آن باشیم.