امروز : 30 مهر 1397 ساعت 11:45

/ 35 سال مدیریت جهادی/ معاون عمرانی استانداری لرستان: مهم‎ترین شاخصه جهاد دانشگاهی، نوآوری و تلاش برای کسب یافته‎های جدیدی است

معاون عمرانی استانداری لرستان گفت: کسب یافتههای جدید در مسیر توسعه کشور مهمترین شاخصه جهاد دانشگاهی است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، محمد اصلانی با تبریک فرارسیدن 16 مرداد، افزود: جهاد دانشگاهی در مسیر آموزشهای مختلف غیررسمی، مدون و انجام تحقیق و پژوهش همواره از بدو تاسیس منشأ اثرات مثبت بوده است.

وی بیان کرد: این نهاد انقلابی در انجام فعالیتهایی که موجبات ارتقاء سطح علمی اساتید و دانشجویان میشود به خوبی به مسئولیت خود عمل کرده است.

این مقام مسئول ادامه داد: جهاد دانشگاهی به پروژههای تحقیقاتی و پژوهشی که بعضاً لازم است توسط دستگاههای اجرایی از طریق مبانی دانشگاهی انجام شود، ورود پیدا کند.

معاون عمرانی استانداری لرستان اظهار کرد: جهاد دانشگاهی پل ارتباطی بین حوزه علم، دانش و دیگر بخشها از جمله صنعت و کشاورزی است.

اصلانی تصریح کرد: خوشبختانه این نهاد انقلابی از بدو تاسیس تاکنون منشأ اثرات مثبت بوده و مهمترین شاخصه آن نوآوری و تلاش برای کسب یافتههای جدیدی است که میتواند کشور را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دهد.