امروز : 05 خرداد 1397 ساعت 20:08

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با Google Earth و کاربرد آن در علوم محیطی توسط معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد لرستان

به همت معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد لرستان، کارگاه آموزشی آشنایی با Google Earth  و کاربرد آن در علوم محیطی در دانشکده اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان محمد صارمی مدیر برنامه ­ریزی و توسعه پژوهشی گفت: این کارگاه آموزشی به همت معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد لرستان  در روز سه­ شنبه 18/9/93 در محل دانشکده اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار شد.

مهندس صارمی افزود: این کارگاه به منظور آشنایی دانشجویان و کارشناسان سازمانها و ادارات پژوهشی و به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد.

در ادامه سیامک شرفی مدرس این کارگاه عنوان کرد: هدف از اجرای این کارگاه كسب شناخت بيشتر نسبت به نرم ­افزار Google Earth  و استفاده از آن در بررسی­های علوم محیطیمی­ باشد.

وی گفت: این نرم­ افزار کارآیی زیادی در علوم محیطی نظیر کشاورزی، منابع ­طبیعی، جغرافیا، معدن، زمین ­شناسی، خاک ­شناسی و ... دارد و از جمله قابلیتهای این کارگاه نحوه تبادل اطلاعات بین نرم­ افزارهای GIS و اتوکد با Google Earth  می ­باشد به عبارتی نحوه فراخوانی تصاویر Google Earth   به داخل محیط GIS و یا برعکس فراخوانی داده از GIS به Google Earth   با استفاده از ابزارهای جانبی موجود می باشد که می ­تواند در بررسی­های محیطی به ویژه تغییرات محیطی نقش مهمی را ایفا نماید.