حضور فعال معاونت پژوهشی و مرکز رشد واحد لرستان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان
امروز : 30 مرداد 1397 ساعت 20:07

به مناسبت هفته پژوهش جهاددانشگاهی واحد استان لرستان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، معاونت پژوهشی واحد توانمندیهای خود را در دو حوزه GIS و گیاهان دارویی و مرکز رشد واحد نیز محصولات فن آورانه واحدهای مستقر مورد حمایت مالی این واحد را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد.

لازم به ذکر است نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مراکز دانشگاهی و دستگاه‌های اجرایی استان در این هفته در دانشگاه لرستان برگزار شد.