امروز : 29 شهریور 1397 ساعت 07:51

معاون پشتیبانی و امور مجلس جهاد دانشگاهی: جهاد دانشگاهی لرستان می‎تواند بازار مصرف گیاهان دارویی را در دست بگیرد

معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی گفت: پرسنل جهاد دانشگاهی با همدلی قادر به انجام کارهای سخت هستند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، بهروز بادکو در دیدار معاونین جهاد دانشگاهی با معاونین استاندار افزود: براساس طرح‎های آمایش، ثروت‎های هر کشور به دسته‎های طبیعی و ملی، فیزیکی و غیرمحسوس تقسیم می‎شوند که ارزش سرمایه‎های نامحسوس در این بین بسیار بالا و ملاک غنی بودن ثروت در هر ملت است.

وی با اشاره به اینکه ثروت‎های نامحسوس شامل سرمایه‎های اجتماعی، فرهنگی، به یکدیگر عشق ورزیدن، راه انداختن کار مردم و... می‎شود، بیان کرد: این سرمایه‎ها به راحتی قابل اندازه‎گیری نیستند و کشوری که چنین ثروت‎هایی را داشته باشد دارایی‎های غنی دارد.

بادکو اضافه کرد: اگر در بین جامعه‎ای همدلی در انجام کار و فعالیتی وجود داشته باشد قطعاً آن ملت ثروتمند و غنی شناخته خواهد شد، چراکه به راحتی می‎توانند به خواسته‎های خود برسند.

این مقام مسئول با یادآوری اینکه جهاددانشگاهی با همدلی و تلاش شبانه‎روزی فعالیت‎های خود را انجام می‎دهد، افزود: ثروت نامحسوسی همچون همکاری، همدلی و هم‎اندیشی سبب توسعه فعالیت این نهاد شده است.

وی اظهار کرد: همچنین جهاددانشگاهی مراکز استان‎ها می‎توانند با مدیریت برنامه‎ریزی شده دانشگاه‎های علمی کاربردی، دانشجویان خودکفا را فارغ‎التحصیل کنند.

بادکو تصریح کرد: با کمک آموزش‎های کوتاه مدت مراکز رشد فناور جهاد دانشگاهی می‎توانیم از دل دانشگاه‎های علمی کاربردی چندین شرکت دانش بنیان را تأسیس و راه‎اندازی کنیم.

معاون پشتیبانی و امور مجلس با تأکید بر اینکه در بین پرسنل جهاد دانشگاهی روحیه ریسک‎پذیری وجود دارد، یادآور شد: این نهاد در شناسایی و رفع مشکلات استانی توانایی بالقوه‎ای داشته و به راحتی می‎تواند با عزم راسخ خود به رفع بیکاری بپردازد.

وی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان می‎تواند از پتانسیل بالای گیاهان دارویی استفاده کرده و بازار مصرف این‎گونه مواد را در دست بگیرد.