امروز : 04 اسفند 1396 ساعت 09:37

ششمین جشنواره فیلم سبز ایران در خرم آباد برگزار می شود

ششمین جشنواره فیلم سبز ایران از 18 لغایت 24 شهریور ماه همزمان با سراسر کشور در شهر خرم آباد برگزار می­شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان لرستان، مدیر کل محیط زیست لرستان در این باره گفت: این جشنواره با هدف ارتقاء فرهنگ محیط زیست عمومی و افزایش دانش برای حفاظت از دستاوردهای زیست محیطی توسط سازمان محیط زیست لرستان و با حضور مراکز علمی و پژوهشی و دستگاههای مرتبط برگزار می شود.

سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی لرستان بعنوان بزرگترین تشکل و الگوی زیست محیطی در استان لرستان در برگزاری این جشنواره بین المللی مشارکت خواهد داشت.

سیدعلی نادر دهقانی رئیس جهاددانشگاهی لرستان در این خصوص ضمن ابراز امیدواری برای افزایش مشارکت همه دستگاهها بویژه دانشگاهیان، نخبگان، فعالین دانشجویی و تشکل­های غیردولتی برای برگزاری باشکوه این برنامه گفت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در حوزه محیط زیست برنامه­های متنوعی را دارد که مشارکت برای برگزاری این جشنواره یکی از این برنامه های مهم سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی است.