امروز : 30 مهر 1397 ساعت 11:45

هویت جهادی، 37 سال خودباوری و بالندگی/ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان: جایگاه‌ استاندارد علمی، جهاد دانشگاهی است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: نگاه مسئولین استانی به جهاد دانشگاهی یک‌طرفه نباشد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان مهندس حمیدرضا کرموند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: مباحث علمی باید در جایگاهی که با استانداردهای جهانی تعریف شده بررسی شوند که یکی از این جایگاه‌های استاندارد علمی جهاد دانشگاهی است.

وی ادامه داد: براساس اطلاعاتی که از منابع رسمی کشور دریافت می ‎ شود،در سازمان جهاد دانشگاهی افراد تحصیل کرده و نخبه اقدامات بسیار مهمی برداشته و در این مدت فعالیت‌های چشمگیری انجام داده‌اند.

کرموند خاطرنشان کرد: قطعاً نقش جهاد دانشگاهی را در بحث‌های اختصاصی بخصوص دانش‌بنیان که مدنظر مقام معظم رهبری و مسئولین کشور است بسیار مناسب ارزیابی می ‎ کنیم و این نهاد با توجه به توانایی‌های بالقوه خود تأثیر بسزایی در پیشرفت و بهبود وضعیت دانش‌بنیان در کشور دارد که می‌تواند به مراتب این وضعیت را بهتر ارتقا دهد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان از ویژگی‌های بارز جهاد دانشگاهی، ورود به مسائل دانش‌بنیان و روز جامعه اشاره کرد و گفت: این نهاد انقلابی با توجه به ظرفیت نیروی انسانی تحصیل‌کرده و متخصص خود به ویژه در استان اقدامات خوبی انجام داده است.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی هم اکنون در مرحله رشد است و دستگاه‌های مرتبط باید با حمایت‌های مادی و معنوی خود به بالندگی هر چه بیشتر این نهاد کمک کنند. هنوز از ظرفیت واقعی این مجموعه استفاده نشده و ظرفیت برداشتن گام‌های بلندتر را دارد تا به نقطه آرمانی در استان برسند.

کرم‌وند یادآور شد: دستاوردهای زیادی از جهاد دانشگاهی در شهرستا‌ن‌های لرستان دیده می‌شود که بی‌نظیر نباشند اما می‌توانیم ادعای کم‌نظیری آنها را داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: نگاه مجموعه مدیریتی استان به جهاد دانشگاهی باید نگاهی یک‌طرفه نباشد و از تمام جنبه‌ها این مجموعه را مدنظر قرار دهند. این نهاد انقلابی اگر تقویت و پشتیبانی شود شاهد موفقیت‌های بیشتری خواهیم بود.

وی افزود: تاکنون نیز علیرغم کمبودها و محدودیت‌ها به لحاظ منابع، اقدامات سازنده‌ای را با تخصص و تعهدی که به نظام دارند انجام داده‌اند.