امروز : 30 مهر 1397 ساعت 12:13

هویت جهادی، 37 سال خودباوری و بالندگی/ ایجاد راهکارهای مناسب برای اشتغال و تولیدعلم، ویژگی جهاد دانشگاهی

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام ‎ نور لرستان گفت: جهاد دانشگاهی در راستای تعامل سازنده و جهت دادن علمی کشور از هیچ کوششی دریغ نمی ‎ کند.

حجت ‎ الاسلام موسوی در گفت ‎ و ‎ گو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: آنچه نقش جهاد دانشگاهی به عنوان یک مرکز و در راستای اقتصاد دانش بنیان ایفا می ‎ کند اهتمام ورزیدن به وظیفه ‎ ای بوده که به عهده آن گذاشته شده است.

وی ادامه داد: ایجاد راهکارهای مناسب برای اشتغال و تولیدعلم به ویژه برای فارغ التحصیلان از ویژگی‌های جهاد دانشگاهی است.

موسوی اضافه کرد: پژوهش ‎ های علمی در رشت ‎ ه ‎ های مختلف از شاخصه ‎ های بارز جهاد دانشگاهی است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام ‎ نور لرستان خاطر نشان کرد: آنچه برای ما حائز اهمیت بوده و از مطالبات جدی رهبرفرزانه انقلاب است، نقشه جامع علمی کشور می باشد که باعث رشد و بالندگی نظام می ‎ شود و نهاد بزرگی چون جهاددانشگاهی می ‎ تواند در این خصوص سرامد باشد‌.

وی تصریح کرد: شاخص ‎ ترین مأموریت این نهاد علمی رسالتی است که در نقشه علمی کشور ترسیم و تعریف شده که همه آن مأموریت ‎ ها ریشه در کار و جهاد علمی مستمر و عمیق دارد.

موسوی افزود: به نظر می ‎ رسد امروز دولتی ‎ ها و بخش خصوصی نیازمند به مراکز علمی همچون مجموعه جهاد دانشگاهی هستند و باید تمام تلاش را برای تعامل علمی و فرهنگی با این نهاد داشته باشند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام ‎ نور لرستان گفت: قطعا مدیریت عالی این نهاد در راستای تعامل سازنده و جهت دادن علمی از هیچ کوششی نمی ‎ کند.