امروز : 23 آذر 1397 ساعت 12:40

جذب 2000 دانشجو در سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شعبه لرستان

دیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شعبه لرستان از کسب رتبه برتر در بین سایر شعب این نهاد در کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی احمد حاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شعبه لرستان در سال گذشته به صورت رسمی با دریافت موافقت قطعی و ابلاغ فعالیت توسط ریاست واحد شروع به کار کرده در حالی که موافقت اصولی طی سال 93 صادر شده بود.
وی با بیان اینکه سیاست سازمان جذب دانشجویان فرهنگی استان و انجام فعالیت‌های دانشجویی فرادانشگاهی است، گفت: این سازمان در استان توانسته طی سال‌های 96-95، 2000 دانشجو را جذب و برای آنها حدود 1600 نفرساعت آموزش‌های تخصصی ارائه داده که 600 نفر ساعت این آموزش‌ها مربوط به صیانت از محیط زیست بوده است.
حاتمی از فعالیت پنج کانون دانشجویی در این سازمان خبر داد و افزود: این کانون‌ها در حوزه‌های محیط زیست، سلامت روان و آسیب‌های اجتماعی قرآن و عترت، توانمندسازی در عرصه فیلم، عکس و خبر و حمایت از محرومان فعال هستند.
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شعبه لرستان ادامه داد: سازمان در این مدت توانسته با تمام دانشگاه‌های استان و بعضاً کشور که در حوزه این فعالیت‌ها می‌توانند همکاری کنند تعامل داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: معاونت فرهنگی رتبه نخست جذب دانشجو را در سال قبل دریافت کرده و توانسته فرآیند جذب و توانمندسازی دانشجویان را رقم بزند، امسال در ارزیابی سازمان دانشجویان ضمن اینکه این نکته مدنظر بوده است این شعبه رتبه نخست همکاری با سازمان مرکزی در انجام صد درصدی فعالیت‌ها و تعامل‌سازی با ستاد را دریافت کرد.
حاتمی افزود: در گردهمایی مدیران شعب سازمان دانشجویان کشور، لرستان به همراه چهار استان دیگر به عنوان شعبه‌های برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به برنامه‌های این شعبه گفت: درنظر داریم با راه‌اندازی یک کانون در حوزه کارآفرینی دانشجویی نیز خلأ و کمبود کانون‌های خود را رفع کنیم.
حاتمی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی با توجه به چشم‌انداز فرهنگی خود یعنی ایجاد تفکر جهادی و دانشگاهی به قشر جوان توانسته گام‌های مؤثر و مفیدی را در جامعه بردارد.
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شعبه لرستان خاطرنشان کرد: همچنین این سازمان برای تقویت دانشجویان عضو و عضوگیری جدید برنامه‌های متنوع فرهنگی را با نظر دانشجویان طراحی کرده که امیدواریم در مهرماه جاری به انجام برسد.