امروز : 04 اسفند 1396 ساعت 09:35

افتتاح نهالستان کانون همیاران طبیعت جهاد دانشگاهی لرستان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحدلرستان، دکتر سیدعلی نادر دهقانیالوار در مراسم افتتاحیه نهالستان کانون همیاران طبیعت جهاددانشگاهی لرستان ضمن عرض خیرمقدم به مسئولین و اعضای کانون، بیان کرد: ما دراستانمان فعالیتهای متنوعی را انجام میدهیم و یکی از کارهایی که در دستور کارمان در جهاد دانشگاهی بوده و هست و مورد توجه نیز قرار گرفته این است که فعالیتهای دانشجویی را سازماندهی کنیم و این فعالیتها را در مسیر توسعه استان جهت دهیم.

وی اضافه کرد: امروزه استان ما به لحاظ زیست محیطی و منابع طبیعی باچالشهایی مواجه شده است و همه ما اعتقاد داریم که این چالشها بخشی از آن به خاطراین است که دانشگاهیان ما در این سازندگی و در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست مشارکتهای خوبی نداشتند.

دکتر دهقانیالوار با اشاره به کانون همیاران طبیعت جهاد دانشگاهی لرستان اظهار کرد: در جهاد دانشگاهی تشکیلاتی را با نام کانون همیاران طبیعت راهاندازی کردهایم که همه اعضای آن دانشجو هستند و جهاد دانشگاهی تنها یک مدیریت کلی بر روی آن دارد و کل کار و قالب اصلی این کانون دانشجوست.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به راهاندازی نهالستان کانون همیاران طبیعت گفت: امیدوارم این قدمی که برداشته میشود برای استان و شهر خرمآبادمفید باشد و این فعالیت بتواند پایه و اساسی برای فعالیتهای متنوع دیگری که جهاددانشگاهی در سطح استان انجام میدهد، باشد.

وی خاطرنشان کرد: اعتقاد جهاددانشگاهی این است که ما باید به سمت فعالیتهای دانشبنیان در کشور و استان روی بیاوریم و خوشبختانه تا به حال این نهاد در سطح کشور کارهای خوبی انجام داده است.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان اظهار کرد: من اعتقاد دارم با همراهی خوبی که دوستان در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی داشتند راهاندازی این نهالستان باخیر و برکت همراه خواهد بود و برای استان مفید و موثر باشد.

دکتر دهقانی‎الوار در خاتمه از تمامی مسئولین و فعالان زیست محیطی و اعضای کانون همیاران طبیعت به خاطر شرکت در برنامه قدردانی و تشکر کرد.