امروز : 05 خرداد 1397 ساعت 19:56

برگزاری نمایشگاه عکس مَحرم مُحرم در جهاد دانشگاهی لرستان

نمایشگاهی از آثار برگزیده سومین دوره سوگواره عکس مَحرم مُحرم در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان برپا شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان امین آزادبخت مدیر فوق برنامه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان در حاشیه این نمایشگاه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، بیان کرد: سوگواره عکس مَحرم مُحرم با هدف ترویج فرهنگ اصیل عاشورایی مردم لرستان به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان برگزار شد.

وی اضافه کرد: مردم لرستان از دیرباز با عزاداری مختص به خود در مناقب اهل بیت(ع) سوگواری این عزیزان را برپا کردهاند و با این کار قصد در شناختن هرچه بیشتر این فرهنگ داشتیم.

آزادبخت ادامه داد: عشق به خاندان عصمت و طهارت بهویژه حضرت سیدالشهدا(ع) در قلوب مردم لرستان ستودنی و مثالزدنی است. کمال این ارادت و عشق زمانی است که با ترکیب فرهنگ کهن این دیار با مراسم مذهبی عبادی دهه محرم صحنههای به یادماندنی خلق میشود که تبلور آن نشان دهنده شعور، ایمان و ارادت صادقانه قوم لر به خاندان مطهر پیامبر اسلام(ص) است.

مدیر فوق برنامه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به این جشنواره، گفت: دبیرخانه این سوگواره همزمان با شروع ماه محرم داده شد و تا هفدهم ماه محرم آثار هنرمندان در دو بخش موبایل و دیجیتال به آن ارسال شد.

وی ادامه داد: 180 اثر به این دبیرخانه وصول و پس از بررسی 30 اثر پذیرفته و 7 مورد نیز شایسته تقدیر و به آنها جوایز نفیسی همراه با لوح تقدیر اهدا شد.