امروز : 06 اسفند 1396 ساعت 20:55

ثبت‌ نام طرح «دانشجومعلم قرآن‌ کریم» در جهاد دانشگاهی واحد لرستان آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان همزمان با اعلام فراخوان طرح «دانشجومعلم قرآن‌ کریم» توسط سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور، ثبت‌ نام این طرح در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان آغاز شد.
سازمان فعالیت ‌های قرآنی دانشگاهیان کشور به‌عنوان منادی و پرچمدار برگزاری برنامه ‌ها و دوره ‌های آموزشی ـ پژوهشی فرهنگی برای سال تحصیلی ۹۴ ـ ۹۵طرح «دانشجو‌معلم قرآن کریم» را در دست اجرا دارد و در راستای تحقق نهضت قرآنی در دانشگاه‌ ها، نخستین دوره طرح «دانشجو‌معلم قرآن کریم» را طی اردویی چهار روزه از 19 تا 22 آبان‌ماه در استان قم برگزار می‌کند.
طرح «دانشجومعلم قرآن کریم» در راستای نیل به نهضت قرآن‌آموزی در کشور، از دانشجویان مستعد و آشنا به علوم روخوانی و روان‌خوانی قرآن‌کریم ثبت‌نام به عمل آورده و جهت تعلیم به دیگر دانشجویان و نیز گسیل به مناطق محروم کشور در قالب اردوهای جهادی قرآنی آموزش می‌دهد.
ایجاد زمینه‌های شغلی در مراکز قرآنی، دریافت گواهینامه آموزشی معتبر جهاددانشگاهی، حضور در اردوهای آموزشی، ایجاد زمینه‌های تبادل افکار و خلاقیت ازجمله محاسن شرکت در نخستین دوره طرح «دانشجومعلم قرآن کریم» است.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌ نام در این طرح در استان لرستان می‌توانند تا 13 آبان‌ماه با شماره 06633217477تماس حاصل نمایند.