امروز : 30 مهر 1397 ساعت 11:44

برگزاری سومین دوره سوگواره «مَحرم مُحرّم» توسط جهاددانشگاهی واحد لرستان به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان سوگواره «مَحرم مُحرّم» برگزار می‎شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد از برگزاری سومین دوره سوگواره «مَحرم مُحرّم» در استان خبر داد.

امین آزادبخت در این گفتوگو بیان کرد: همزمان با شروع ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان سومین دوره سوگواره «مَحرم مُحرّم» را در قالب مسابقه عکاسی برگزار میکند.

وی با بیان اینکه این سوگواره در دو بخش موبایل و دیجیتال برگزار خواهد شد، اضافه کرد: افراد شرکتکننده حتماً باید دانشجو باشند و عکسهای ارسالی به دبیرخانه سوگواره عکاسی از مراسمهای امسال عزاداری مردم لرستان گرفته شود.

آزادبخت با اشاره به شرایط ارسال آثار اظهار کرد: آثار باید از طریق لوح فشرده و یا ایمیل با فرمتJPEG  و TIFF ارسال شوند و از دستکاری آنها با نرمافزارهای گرافیکی خودداری شود.

مدیر فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان با بیان اینکه هر شرکت کننده میتواند حداکثر 10 اثر را به دبیرخانه ارسال کند، افزود: اندازه آثار ارسالی حداقل باید 1000 * 800 پیکسل باشند و هنگام ارسال عنوان بخش دیجیتال یا موبایل، مشخص شود.

وی با بیان اینکه به همراه ارسال آثار مشخصات فردی، شماره تماس و نشانی پستی نیز درج شود، گفت: به نفرات اول تا سوم دو میلیون ریال و چهارم تا هفتم یک میلیون ریال جایزه نقدی اهدا میشود.