امروز : 06 اسفند 1396 ساعت 20:56

برگزاری کارگاه آلودگی و آزمایشات خاک در جهاددانشگاهی واحد لرستان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان کارگاه تخصصی آلودگی و آزمایشات خاک توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی لرستان برگزار شد.

این کارگاه تخصصی با همت کانون دانشجویی همیاران طبیعت جهاد دانشگاهی و با همکاری اداره کل محیط زیست لرستان در محل آزمایشگاه این اداره کل  با حضور اعضای کانون برگزار شد.

در این کارگاه در خصوص اهمیت و خاصیت خاکها که به عنوان پالاینده­های طبیعت محسوب می­شوند و علاوه برتأمین کننده مواد غذایی ، خاصیت تصفیه کنندگی نیز دارند مباحثی مطرح شد .

در ادامه  مباحث مختلف آلودگی خاک  مانند عوامل کشاورزی ، فعالیتهای صنعتی ، عوامل نفتی ، زباله ها و راهکارهای کنترل و پیشگیری از آن ارائه و روش های اصلی برای پاکسازی خاک  بیان شد.