برگزاری آزمون آنلاین تربیت مربی مهدهای قرآنی بسیج بانوان در جهاد دانشگاهی استان لرستان
امروز : 30 مرداد 1397 ساعت 20:05

آزمون آنلاین تربیت مربی مهدهای قرآنی بسیج بانوان در جهاد دانشگاهی استان لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی،احمد عبدی پورمعاون آموزش جهاد دانشگاهی واحد لرستان با بیان مطلب فوق گفت: همزمان با سراسر کشور آزمون آنلاین تربیت مربی مهدهای قرآنی بسیج بانوان راس ساعت 10 صبح روز چهارشنبه چهارم مرداد ماه برگزار شد.
عبدی پور با بیان اینکه این آزمون در شهر خرم آباد برگزار شده است گفت: در این آزمون 17 نفر از معرفی شدگان حضور داشته اند، در این آزمون ناظر معرفی شده از سوی سازمان بسیج حضور داشتند.
وی وجود زیرساخت های مناسب درسطح مرکز استان و سایر شهرستانها و تلاش فراوان همکاران برای برگزاری این آزمون را از نکات مثبت آزمون برشمرد و اضافه کرد: خوشبختانه این فرآیند با رضایت کارفرما به نحوه شایسته در سطح استان به پایان رسیده است.
وی در پایان ابراز داشت شرکت کنندگان در این آزمون می توانند پس از اعلام رسمی موسسات قرآنی با در دست داشتن اطلاعات مورد نیاز از نمره آزمون اطلاع حاصل نمایند.