امروز : 05 خرداد 1397 ساعت 19:51

برگزاری آزمون استخدامی بنیاد مسکن لرستان در جهاددانشگاهی

در راستای همکاری مشترک آزمون استخدامی بنیاد مسکن استان لرستان در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی برگزار شد.

در این آزمون استخدامی که با حضور مدیران ارشد استخدامی بنیادمسکن، مدیر کل استان و مسئولان حراست دفتر مرکزی برگزار شد 37 نفر به رقابت پرداختند.

بر اساس آیین نامه استخدامی و اعلام قبلی بنیاد مسکن استان طی دو مرحله آزمون تئوری و مصاحبه­ای استخدام لازم صورت می­گیرد.

قابل ذکر اینکه آزمون تئوری صبح روز چهارشنبه 10 اسفند برگزار و تعدادی از پذیرفته شدگان که نمرات بالایی داشته باشند جهت مصاحبه دعوت و نهایتاً فردی که حائز امتیاز باشد به استخدام بنیاد در خواهد آمد.