مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری لرستان خبر داد: برگزاری کلاس‎های آموزشی پدافند غیرعامل توسط جهاد دانشگاهی برای شهرداران
امروز : 30 مرداد 1397 ساعت 20:05

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری لرستان از برگزاری کلاسهای آموزشی پدافند غیرعامل به همت جهاد دانشگاهی برای شهرداران استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان مهندس هرمز نصیری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، بیان کرد: پدافند غیرعامل از مباحث جدی در سطح کشور است که تمام ارگانها و وزارتهای مختلف این موضوع را پیگیری میکنند.

وی اضافه کرد: رسالت کار شهرداریها خدماترسانی به مردم بوده و رفع خطرات احتمالی از وظایف آنها است. در این زمینه باید فعالیت بیشتری انجام شود.

نصیری ادامه داد: دستورالعملی از طرف سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به استان درخصوص تشکیل ستاد پدافند غیرعامل ابلاغ شد که بر مبنای آن کلاس آموزشی برای شهرداران برگزار میشود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری لرستان با بیان اینکه از کلاسهای برگزار شده توسط شهرداریها استقبال خوبی به عمل آمده است، افزود: این کلاسها با همکاری جهاد دانشگاهی واحد استان برگزار شده و برای تشکیل آن این واحد زحمت زیادی کشیدهاند.

وی تصریح کرد: همچنین جهاد دانشگاهی با سازمان شهرداریها و دهیاریهای استان اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی شهرداران در زمینههای مختلف از جمله شهرسازی و مباحث علمی است.

نصیری یادآور شد: نتایج این کلاسها به سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور منعکس میشود و یقیناً برای پرسنل شهرداری و شهرداران کلاس بیشتر و متنوعتری برگزار خواهد شد.