امروز : 02 خرداد 1397 ساعت 03:30

برگزاری دوره های ارتقا پایه نظام مهندسی ساختمان استان لرستان

دوره های ارتقا پایه نظام مهندسی ساختمان استان لرستان در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد لرستان برگزار میشود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان احمد عبدی پور معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد لرستان با بیان مطلب فوق گفت: بر اساس مصوبه کمیته آموزش سازمان نظام مهندسی استان  برای نیمسال دوم سالجاری تعداد 17 دوره آموزشی در قالب چهار گروه برق، عمران، مکانیک و معماری در نظر گرفته شده است،  که بر اساس تقویم مصوب دوره های مذکور برگزار می­ شوند.

عبدی پور با اشاره به رابطه مناسب و تعامل مثبت بین این واحد و سازمان نظام مهندسی استان لرستان گفت: برگزاری دوره های تخصصی و تخصصی پیشرفته و حضور متوالی مهندسین با مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر در جهاددانشگاهی واحد لرستان از مهمترین دستاوردهای تفاهم نامه با سازمان نظام مهندسی و راه و شهرسازی است.

وی با بیان اینکه طبق تفاهم ­نامه صورت گرفته تقویم آموزشی دوره­ های ارتقا پایه(صلاحیت اجرا) نیز به زودی ارائه می شود گفت: برای نیمسال دوم سال94، 4دوره جهت صلاحیت محاسبات عمران، 4دوره برای صلاحیت نظارت عمران در دو پایه 3 و 2 ، 9دوره نظارت طراحی برای رشته های معماری، مکانیک و برق تدوین شده است که اولین دوره آن تحت عنوان آسانسور و پله برقی و با حضور 21 نفر از مهندسین پایه 3 نظام مهندسی برگزار شده است.