امروز : 25 آبان 1397 ساعت 15:39

سرپرست مرکز آموزشی،تخصصی کوتاه مدت شماره دو جهاددانشگاهی واحد لرستان منصوب شد

طی حکمی از سوی رییس جهاددانشگاهی واحد لرستان سرپرست مرکز آموزشی،تخصصی کوتاه مدت  شماره دو این واحد منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد لرستان، طی حکمی از سوی دکتر سیدعلی نادر دهقانی رییس جهاددانشگاهی واحد لرستان ،مسعود نجفی زاده به عنوان سرپرست مرکز آموزشی،تخصصی کوتاه مدت شماره دو این واحد منصوب شد.

در متن این حکم آمده است :

با عنایت به تعهد،شایستگی و با توجه به موافقت معاون محترم آموزش، ‌بدینوسیله به موجب این حکم ‌ بعنوان «سرپرست مرکز آموزشی،تخصصی کوتاه مدت شماره دو » ‌ این واحد منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و همکاری و همدلی همه جهادگران ‌ این واحد، در انجام وظایف محوله موفق باشید.