امروز : 23 آبان 1397 ساعت 15:36

برگزاری گردهمایی شهرداران استان توسط جهاددانشگاهی واحد لرستان

گردهمایی شهرداران استان لرستان با حضور مدیر کل دفتر نوسازی، تحول اداری و فناوری اطلاعات سازمان شهرداری و دهیاری های کشور برگزار شد.

این گردهمایی چهارشنبه25مهرماه با همت دفتر امور شهری و شوراهای استان و همکاری معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد لرستان در سالن جلسات مدیریت پژوهش استانداری لرستان برگزار شد.

در این گردهمایی مهندس حسن آبادی مدیر کل دفتر نوسازی، تحول اداری و فناوری اطلاعات سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به عنوان سخنران اصلی مطالبی را در خصوص آخرین دستورالعملها و بخشنامه­ های وزارت کشور، ساختار شهرداریها و مباحث مالی مطرح کرد.

همچنین مهندس هرمز نصیری مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استان به تبین برنامه های دفتر امور شهری در خصوص ساماندهی نیروهای شاغل در شهرداریها، دستورالعمل­های جذب نیروها و ارائه آماری از وضعیت شهرداریهای استان پرداخت.

در ادامه شهرداران شهرهای استان با طرح سوالات و مشکلات شهرداری محل خدمت خود در جریان برنامه­ های وزارت کشور در خصوص مطالب مختلف قرار گرفتند.