امروز : 06 اسفند 1396 ساعت 20:57

برگزاری دوره آموزش اصول تفسیرعکسهای هوایی

دوره آموزشی اصول تفسیر عکسهای هوایی برای کارشناسان عضو کانون کارشناسان دادگستری استان لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط ‌عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان احمد عبدی پور معاون آموزشی جهاددانشگاهی با بیان این مطلب گفت: این دوره براساس تفاهم نامه صورت گرفته با کانون کارشناسان استان لرستان و به منظور بهره‌ مندی اعضاء کانون از آخرین روشهای تفسیر عکسهای هوایی برگزار شده است.

عبدی پور شرکت کنندگان در دوره مذکور را مهندسین رشته های مختلف و مرتبط با سازمان ثبت اسناد و املاک دانست و یادآور شد در این دوره که به مدت چهار روز در جهاددانشگاهی واحد لرستان برگزار شد 32 نفر از کارشناسان حضور داشتند.

معاون آموزش جهاددانشگاهی گفت: در این دورره سعی شده است از اساتید با تجربه و همچنین اساتیدی که در این زمینه سمت اجرایی در سازمان ثبت اسناد و املاک دارند استفاده شود تا آخرین قوانین مرتبط با کارشناسان رسمی نیز آموزش داده شود.