برگزاری دوره آموزش ارتقاء پایه مهندسین برق نظام مهندسی استان لرستان
امروز : 30 مرداد 1397 ساعت 23:44

برگزاری دوره آموزش ارتقاء پایه مهندسین برق نظام مهندسی استان لرستان

دوره ارتقاء پایه برای مهندسین برق ،  معماری و مکانیک پایه 3 عضو نظام مهندسی استان لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، احمد عبدی پور معاون آموزش جهاددانشگاهی واحد لرستان با بیان مطلب فوق گفت : این دوره ها در راستای تفاهم نامه فی‌ما بین معاونت آموزش جهاددانشگاهی واحد لرستان و سازمان نظام مهندسی استان لرستان به منظور اخذ ارتقاء پایه مهندسین رتبه 3 و ورود به پایه 2 تحت نظارت سازمان راه و شهر سازی استان لرستان برگزار شد.

عبدی پور افزود دوره های برگزار شده به تفکیک رشته های فنی برگزار و در این راستا برای رشته برق دوره آموزش آسانسور و پله برقی، برای مهندسین مکانیک تأسیسات لوله کشی گاز ساختمان و دوره آموزش بکارگیری استانداردها، مقررات ملی، راهنماهای طراحی در معماری برای مهندسین معماری برگزار شد.

عبدی پور یادآور شد: در طول سال جاری  حدود 14دوره آموزشی برگزار  و پیش بینی می شود تا پایان سال  مجموعاً حدود 800 نفر از دوره های آموزشی بهره مند شوند.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد لرستان: برگزاری دوره های تخصصی نظام مهندسی را فرصتی مغتنم برای ورود به رشته های تخصصی دانست و ابراز امیدواری کرد با تلاش همکاران جهادی گامهای مؤثری جهت پیشرفت استان برداریم.