امروز : 06 اسفند 1396 ساعت 20:57

برگزاری دوره های آموزشی دهیاران استان لرستان

دوره های آموزشی دهیاران استان لرستان توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان طبق تفاهم نامه منعقد شده بین جهاددانشگاهی واحد لرستان و دفتر امور روستائی استانداری لرستان 3 دوره آموزشی ویژه دهیاران استان لرستان برگزار شد.

احمد عبدی پور معاون آموزش جهاددانشگاهی واحد لرستان با بیان مطلب فوق گفت: در این دوره ها، آشنایی با مجموعه قوانین و مقررات دهیاری، آئین نامه مالی و بودجه بندی دهیاریها، مدیریت پسماند در روستا به دهیاران تابعه استان آموزش داده می شوند.

عبدی پور ادامه داد در این دوره ها مجموعاً 400 نفر از دهیاران استان در قالب 5 روز و در 2 شهرستان استان با آخرین قوانین در زمینه های فوق آشنا شده اند.

وی با بیان اینکه، در این دوره‌ها سعی شده است از اساتید باتجربه که با سابقه تدریس در دانشگاههای استان را نیز دارند استفاده شود. معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد لرستان گفت به منظور سهولت در ایاب و ذهاب دهیاران استان، دوره های مذکور در 2 شهرستان خرم آباد و بروجرد بصورت متمرکز برگزار شد.

وی یادآور شد طبق تفاهم نامه صورت گرفته 5 دوره آموزشی دیگر برای 500 نفر از دهیاران استان برگزار خواهد شد.