امروز : 06 اسفند 1396 ساعت 20:54

برگزاری دوره سوم آموزشهای ضمن خدمت کارکنان کمیته امداد استان لرستان

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سومین قرارداد آموزشی کارکنان کمیته امداد امام (رض) در سالجاری در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، بر اساس قرارداد منعقد شده بین معاونت آموزشی جهاددانشگاهی و کمیته امداد استان لرستان تعداد 488 نفر از این دوره ها بهره مند می شوند.

احمد عبدی پور معاون آموزش جهاددانشگاهی با بیان این مطلب گفت: به شکلی برنامه ریزی شده است که کارکنان بخشهای مختلف کمیته امداد از این خدمات آموزشی استفاده نمایند.

وی با بیان اینکه دوره های مددکاری، برقراری ارتباط موثر با مددجو و حامی ، مدیریت امنیت اطلاعات، روشهای پایدارسازی طرح های خودکفائی و اصول و مبانی ساختارهای مالی از مهمترین عناوین دوره های آموزشی هستند افزود تعداد 488 نفر از پرسنل استان در قالب 11 دوره آموزشی آموزشهای ضمن خدمت را فرا می گیرند.

احمد عبدی پور در پایان اظهار داشت از ابتدای سالجاری تاکنون 3 قرارداد آموزشی بین این واحد و آن اداره کل انجام شده است و پیش بینی می شود علاوه بر دوره های مذکور بتوانیم 20 دوره آموزشی دیگر را در قالب 2 قرارداد جدید به مرحله اجرا درآوریم.

وی استفاده از اساتید خبره، تکریم ارباب رجوع، رضایت نسبی از نحوه برگزاری دوره ها و ... را از مهمترین عوامل اصلی برگزاری چندباره دوره های آموزشی دستگاههای اجرائی استان توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد لرستان دانست و ابراز امیدواری کرد این روند کما فی السابق ادامه داشته باشد.