امروز : 30 مهر 1397 ساعت 12:07

در دومین رویداد دور همی کارآفرینان مطرح شد: کارآفرین باید صبور و مقاوم باشد

دومین رویداد دورهمی کارآفرینی دیدار لرستان به همت مرکز رشد واحدهای فناور جهاد دانشگاهی لرستان و همکاری کانون کارآفرینان استان، سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری سپاه حضرت ابوالفضل(ع)، اداره کل راه و شهرسازی لرستان برگزار شد.

به گزارش جهاددانشگاهی واحد لرستان، در این رویداد جمعی از نخبگان، دانشجویان و کارآفرینان استانی، مهندسین عمران و معماری، کارگزار شرکت شهرک‌های صنعتی استان، دبیر کانون کارفرمایان استان، همفکر خرم‌آباد و واحدهای مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور جهاد دانشگاهی لرستان حضور داشتند.

دکتر احمد مرادپور دبیر کانون کارفرمایان استان در این رویداد گفت: یک کارآفرین طی رسیدن به اهدافش مصائبی خواهد داشت که نیاز به صبوری و برنامه‌ریزی و مهمتر از همه برنامه کاری و شناسایی بازار اقتصادی دارد.

وی تأکید کرد: افراد دارای ایده باید قبل از اقدام حتماً بازار خود را شناسایی و تحلیل کنند و با کمک یک بازاریاب و حسابدار موفق شروع به کار کرده و در مسیر کارآفرینی به معنای خاص خود صبور و مقاوم باشند.

در ادامه این رویداد دکتر رحیمی مسئول سازمانی علمی و پژوهشی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) بر حمایت دولت از طرح‌ها و چالش‌های پیش روی کارآفرینان تأکید کرد و موانع پیش روی بخش خصوصی و تعهدات این بخش در قبال کیفیت کالا و خدمات و نظارت دولت در این موارد و تأثیر این دو در عملکرد یک کارآفرین توسط جمع حاضر به چالش کشیده شد.
 در پایان رویداد اعضاء به تبادل نظر و پیشنهادات پرداخته و جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد. رویداد دورهمی به‌صورت ماهانه و با اهداف آشنایی با خدمات یک کسب و کار محلی، آشنایی با یک آموزش کاربردی، دوست‌یابی و آشنایی با تجربیات کارآفرینان برگزار می‌شود.