امروز : 06 اسفند 1396 ساعت 21:09

سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی خبر داد: برگزاری اولین رویداد دورهمی کارآفرینی دیدار در لرستان

سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان از برگزاری اولین رویداد دورهمی کارآفرینی دیدار در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی واحد لرستان صمد احمدی در گفت‎وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: اولین رویداد دورهمی کارآفرینی دیدار لرستان به همت مرکز رشد واحدهای فناور جهاددانشگاهی استان و همکاری مؤسسه کار و تأمین اجتماعی ودفتر تجاری ¬سازی جهاددانشگاهی واحدخوزستان برگزار شد.
وی با بیان اینکه این رویداد در روزهای شنبه و یکشنبه برگزار شد، افزود: در این رویداد جمعی از نخبگان، دانشجویان و کارآفرینان استانی و واحدهای مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور جهاددانشگاهی لرستان حضور داشتند.
احمدی خاطرنشان کرد: همچنین جمشید روهنده، مدیر عامل شرکت تولیدی صنعتی القاء پرتو، سید رضا علوی، مدیر دفتر تجاری¬سازی جهاددانشگاهی واحد خوزستان و داریوش دالوند، مدیر عامل شرکت آریا صنعت تخیل به بیان تجربیات موفق خود پرداخته و در خصوص شرایط موفقیت یک کارآفرین به گفتمان پرداختند.
سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان از برگزاری کارگاه‎هایی در این رویداد خبر داد و گفت: این کارگاه‎ها شامل الفبای استارتاپ، خلق ایده و بوم کسب و کار بودند.
وی با اشاره به اینکه این دیدارها به صورت ماهانه برگزارمی‎شود، افزود: هدف از این برنامه آشنایی با خدمات یک کسب و کار محلی، آشنایی با یک آموزش کاربردی و دوست¬یابی
آشنایی با تجربیات کارآفرینان است.
احمدی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند جهت ثبت‌نام به آدرسwww.evand.com/events/didar-lorestan1 رویداد مراجعه کنند.