انعقاد تفاهم نامه همکاری در لرستان
امروز : 30 مرداد 1397 ساعت 20:05

انعقاد تفاهم نامه همکاری در لرستان

تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی لرستان و پارک علم و فناوری منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان با هدف توسعه همکاری های علمی و فناوری و بهره مندی از ظرفیت های طرفین جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.
در بخشی از این تفاهم نامه آمده است « همکاری در زمینه برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی مشترک، هم افزایی در توسعه فناوری در استان، همکاری مشترک و مستمر در فن بازارها، همکاری در زمینه ارائه مشاوره های فناورانه، فراهم نمودن زمینه ایجاد مراکز رشد و انجام طرح های تحقیقاتی و پذیرش شرکتهای موفق خارج شده از مرکز رشد جهاددانشگاهی توسط پارک علم و فناوری از زمینه های همکاری خواهد بود.