دیگر هیچ گوشی گم نمی‌شود
امروز : 30 مرداد 1397 ساعت 23:46

دیگر هیچ گوشی گم نمی‌شود

مدیرعامل شرکت رایانه گستر کیو واحد مستقر در مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان از تولید اپلیکیشن «پیداش کن» در این شرکت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد لرستان مصیب گراوند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، بیان کرد: اپلیکیشن «پیداش کن» برای پیدا کردن تلفن همراه زمانی که گم شده است، کاربرد دارد.

وی اضافه کرد: این اپلیکیشن اندرویدی تولید شده توسط شرکت رایانه گستر کیو مستقر در مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان بوده و استفاده از این نرم‌افزار کاربردی بسیار ساده است.

گراوند ادامه داد: کافی است بعد از نصب نرم‌افزار، وارد آن شده و یک کلمه خاص را انتخاب کرد؛ این کلمه هر چیزی می‌تواند باشد اما باید برای استفاده از امکانات نرم‌افزار آن را به خاطر سپرد.

مدیرعامل شرکت رایانه گستر کیو اظهار کرد: بعد از انتخاب و ثبت کلمه موردنظر، برنامه را می‌بندیم؛ البته هر زمان که بخواهیم می‌توانیم این کلمه را عوض کنیم.

وی تصریح کرد: حال اگر تلفن همراه در حالت سکوت قرار داشته باشد و گم شود، در این لحظه کافی است کلمه‌ای که در نرم‌افزار انتخاب کرده بودیم برای تلفن خود پیامک کنیم. به محض رسیدن پیامک، تلفن همراه به صدا در‌ می‎آید و می‌توان به راحتی آن را پیدا کرد.