امروز : 02 خرداد 1397 ساعت 03:48

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان خبر داد: برگزاری اولین دوره رویداد کارآفرینی استارت آپ ویکند در استان

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان از برگزاری اولین دوره رویداد کارآفرینی استارت آپ ویکند در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهادددانشگاهی واحد لرستان سمیه قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، بیان کرد: اولین دوره رویداد کارآفرینی استارت آپ ویکند به منظور آشنایی با ادبیات کسب و کار و ترویج فرهنگ کارآفرینی بر پایه دانش برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: در همین راستا دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و انجمن‌های علمی دانشگاه‌ها که علاقه‌مند به شرکت در این رویداد در استان هستند می‌توانند جهت آشنایی اولیه(دریافت بروشورهای مربوطه) و همچنین شرکت در آن به مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان و یا بنیاد نخبگان استان مراجعه کنند.

قربانی ادامه داد: همچنین در صورت تمایل به عنوان تیم برگزارکننده با مراجعه به مراکز یاد شده ثبت نام اولیه کرده و در صورت تایید به مرکز شتاب‌دهی و نوآوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور جهت برگزاری رویداد استارت آپ معرفی خواهند شد.

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: این افراد به عنوان اعضای استارت آپ ویکند جهانی، رزومه درخشانی را کسب خواهند کرد.