رتبه اول مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان
امروز : 30 مرداد 1397 ساعت 20:05

رتبه اول مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان

مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان موفق به کسب رتبه اولپارکها و مراکز رشد جهاد دانشگاهی سراسر کشور شد .

برترینهای پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی در سراسر کشور با حضور دکتر طیبی رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری، دکتر تسنیم، قائم‌مقام وزیر علوم،تحقیقات و فناوری، روسا، معاونین و پژوهشگران جهاد دانشگاهی معرفی شدند.

در این مراسم، مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان در بین پارکها و مراکز رشد جهاد دانشگاهی به عنوان مرکز برتر کشور انتخاب و معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان دکتر سیدعلی نادر دهقانیالوار رئیس جهاد دانشگاهی لرستان در این خصوص گفت: جهاد دانشگاهی لرستان در راستای رسالت، برنامهها و تحقق اهداف بالادستی استان، حرکتهای موثری را برای تبدیل پژوهش به کار و ثروت انجام دادهاست.

وی ادامه داد: یکی از این فعالیتها که بصورت جدی در جهاد دانشگاهی پیگیری میشود مرکز رشد واحدهای فناور است که مهمترین شاخصه آن در استان فراهم کردن بسترمناسب برای محققین، پژوهشگران و علاقمندان به تولید فناوری در بستر روحیه و فرهنگ این نهاد ارزشمند است.

دکتر دهقانیالوار بیان کرد: در همین راستا و به منظورتحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت توجه هر چه بیشتر به اقتصاد دانشبنیان و عدم وابستگی کشور به منابع تجدیدناپذیر و عمدتا نفت، جهاد دانشگاهی لرستان، ازظرفیتهای مختلف در کشور و استان استفاده نموده تا با ایجاد یک ساختار پویا وتوانمند و تکمیل فرایندهای تولید فناوری از همه کسانی که دارای ایده و خلاقیت هستندحمایت کرده و خواهد کرد که نمونه آن راهاندازی اولین مرکز رشد واحدهای فناورلرستان، راهاندازی مرکز فنبازار منطقهای استان و توجه ویژه به فعالیتهای پژوهشی بوده است.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی لرستان اضافه کرد: جا دارد که یادآوری شود حرکت مستمر و اثربخش در حوزه تولید فناوری نیازمند تکمیل فرآیندها و ساختارهای لازم و همراهی، همدلی و مشارکت همه متولیان و مسئولین این حوزه است.

دکتر دهقانی تصریح کرد: نکته بعدی در این راستا این است که بهرهبرداران فناوری نیز باید به توان تولید فناوری در داخل کشور و لرستان اعتماد کرده و به رونق هر چه بیشترشرکتهای دانشبنیان و هستههای فناور و همه کسانی که در این زمینه خلاقیتهایی دارند کمک کنند.

وی بیان کرد: خیلی خوشحالیم که در بین همه مراکز رشد سراسرکشور، لرستان با درک درست از وظایف و مسئولیتهای این حوزه و ایجاد ساختارهای مناسب توانست به عنوان مرکز رشد برتر کشور انتخاب و معرفی شود و کسب این جایگاه مرهون زحمات همه علاقمندان به توسعه استان بویژه مدیریت ارشد استان مخصوصا آقای استاندار و همکاران جهادگر جهاد دانشگاهی لرستان است.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان ادامه داد: اعتقاد دارم قبل از اینکه مرکز رشد لرستان به عنوان مرکز برتر کشور شناخته شده باشد، ظرفیتهای موجود استان و جهاد دانشگاهی لرستان بوده که با برنامهریزی منطقی و علمی و ایجاد بستر مناسب توانسته است نام لرستان را به عنوان یکی از استانهای برتر در این حوزه مطرح نماید.

وی افزود: این جایگاه برای استان مهم است زیرا هم باعث کسب اعتماد مدیریت کلان جهاد دانشگاهی خواهد شد و هم بودجه و اعتبارات خاص برای سرعت بخشی هر چه بیشتر فعالیتها اختصاص پیدا خواهد کرد.