امروز : 23 آبان 1397 ساعت 15:05

مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان، مرکز خیلی خوب کشور شد

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان از معرفی این مرکز به عنوان خیلی خوب خبر داد.

مجید دریکوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: در هجدهمین گردهمایی روسا و سرپرستان مراکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی لرستان به عنوان مرکز خیلی خوب معرفی شد.

وی اضافه کرد: بر اساس ارزیابی موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور از هشت مولفه بین ۴۷ مرکز آموزش عالی جهاددانشگاهی کشور، از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی لرستان به عنوان مرکز با مرتبه خیلی خوب تقدیر به عمل آمد.

دریکوند با اشاره به این هشت مولفه گفت: فضای ملکی، فعالیت‌های حوزه پشتیبانی، آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، دفتر برنامه ریزی و توسعه، دفتر نظارت و ارزیابی عملکرد، فعالیت‌های پژوهشی و کارآفرینی و ارزیابی عملکرد مدیر مرکز از جمله این مولفه‌ها هستند.

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان گفت: این مرکز در راستای ارتقای سیستم آموزشی و دانشجویی تمام سعی خود را به کار بسته و نگاه ویژه‌ای به فعالیت‌های فرهنگی دارد.