امروز : 23 آبان 1397 ساعت 15:03

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان خبر داد: ارائه ۱۲ اثر در نخستین نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای دانشگاه علمی کاربردی کشور

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان از ارائه ۱۲ اثر این مرکز در نخستین نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای دانشگاه علمی کاربردی کشور خبر داد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان مجید دریکوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه علمی کاربردی از 10 تا 13 مرداد ماه در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان نیز با ارائه 12 اثر در نخستین نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای بیست و پنج ساله دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور  شرکت خواهد کرد.

دریکوند ادامه داد: این 12 دستاورد در زمینه‌های کامپیوتر و هوش مصنوعی ارایه شده است.

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان در خصوص سازندگان و طراحان این دستاوردها افزود: تمام این دستاوردها توسط دانشجویان این مرکز با راهنمایی اساتید مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان طراحی و تولید شده است.

وی در مورد زمان برگزاری این جشنواره اضافه کرد: نمایشگاه دستاوردهای این دانشگاه نقش بسیار مهمی در معرفی دستاوردهای این مرکز آموزشی دارد.