امروز : 23 آبان 1397 ساعت 15:07

آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی سال تحصیلی ۹۷- ۹۶ مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان از آغاز ثبت‌نام دوره‌های کاردانی سال تحصیلی ۹۷- ۹۶ خبر داد.
مجید دریکوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: ثبت نام پذیرش بدون آزمون دوره‌های كارداني فني و كارداني حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی نیمسال اول سال تحصیلی 97- 96  این دانشگاه از دوم مرداد آغاز و تا نهم همین ماه ادامه خواهد داشت.
وی همچنین در خصوص رشته‌های دارای پذیرش در این نیمسال تحصیلی گفت: این مرکز در هفت رشته کاردانی شامل کاردانی حرفه‌ای امور بانکی، فنی شبکه‌های کامپیوتری، فنی فناوری اطلاعات-اینترنت و شبکه‌های گسترده، فنی معماری-معماری شهری، فنی عمران-سازه‌های پیش ساخته و فنی نرم‌افزار-برنامه‌سازی کامپیوتر از دارندگان مدرک دیپلم ثبت نام به عمل می‌آورد.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان درباره ثبت نام دوره‌های کارشناسی نیز تصریح کرد: پس از پایان ثبت نام دوره‌های کاردانی، ثبت نام این دوره‌ها از دارندگان مدارک کاردانی از 9 مرداد به بعد و در رشته‌های کارشناسی حرفه‌ای حسابداری- حسابداری مالی- کارشناسی حسابداری- حساب‌رسی، کارشناسی حرفه‌ای مدیریت امور فرهنگی-برنامه ریزی فرهنگی، کارشناسی حرفه‌ای مدیریت شعب بانک، مهندسی فناوری اطلاعات(برنامه نویسی تحت وب، فناوری اطلاعات، امنیت اطلاعات)، مهندسی فناوری سیستم‌های سخت افزاری رایانه، مهندسی فناوری شبکه‌های کامپیوتری آغاز می‌شود.
 دریکوند در پایان خاطرنشان کرد: علاقه مندان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org برای ثبت نام در این نیمسال تحصیلی اقدام به ثبت نام کنند.
وی افزود: همچنین در صورت نیاز با مراجعه حضوری به آدرس خرم‌آباد ابتدای کوی جهاگران‌، مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی لرستان از خدمات این مرکز بهره‌مند شوند.