رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان: این مرکز بعنوان مرکز منتخب دفتر همکاریهای علمی و بین المللی معرفی شد
امروز : 30 مرداد 1397 ساعت 23:45

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان از معرفی این مرکز به دفتر همکاری‎های علمی و بین‎الملل، جهت توسعه روابط خبر داد.

مجید دریکوند در گفتگو با روابط عمومی واحد لرستان، اظهار کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان از سوی دانشگاه علمی کاربردی استان به دفتر همکاری‎های علمی و بین‎الملل، جهت توسعه روابط معرفی شده است.

وی اضافه کرد: با توجه به بررسی‎ها و ارزیابی‎هایی که هر ساله توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام می‎شود، این مرکز به عنوان یکی از مراکز خوب و دارای قابلیت انتخاب شده است.

دریکوند ادامه داد: به همین سبب مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان پس از اخذ مزیت‎های نسبی در میان مراکز علمی کاربردی استان به دفتر همکاری‎های علمی و بین‎الملل دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور معرفی شده است.

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: این مرکز تلاش خواهد کرد تا در این زمینه پیشنهادات، توانمندی‎ها و چالش‎های پیش روی فعالیت‎های بین‎المللی را در اولین فرصت به بحث و تبادل نظر گذاشته و در این راستا از پتانسیل دانشجویان و اساتید لرستان استفاده لازم به عمل آورد.

وی یادآور شد: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان در حال حاضر دارای 2000 دانشجو و 30 کد رشته تحصیلی است.