امروز : 02 خرداد 1397 ساعت 03:44

نشریه دانشجویی جهاد دانشگاهی لرستان، رتبه برتر جشنواره حرکت

نشریه دانشجویی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی با نام «هیرمان» نشریه برتر در جشنواره حرکت موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کشور شد.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان گفت: «هیرمان» در جشنواره حرکت، به عنوان نشریه برتر شناخته شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مجید دریکوند در گفت‎وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: در چهل و سومین گردهمایی معاونان آموزشی واحدهای سازمانی و روسای مراکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی از فعالیت‌های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی مراکز این نهاد تقدیر شد.
وی اضافه کرد: همچنین از پژوهشگران، دانشجویان کارآفرین و مراکز علمی کاربردی برتر تقدیر به عمل آمد.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان افزود: در بخش نشریات دانشجویی از نشریه مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان با نام « هیرمان» به خاطر کسب رتبه برتر بخش نشریات جشنواره حرکت سال 1395 تقدیر به عمل آمد.
وی خاطرنشان کرد: در جشنواره حرکت، آثار و دستاوردهاي انجمن‌هاي علمي دانشجويي در حوزه‌هاي مختلف مورد داوری قرار می‎گیرد و از آثار برتر تقدیر می‎شود.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان یادآور شد: جشنواره ملی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی و با تأکید بر هم‌افزایی، تکثیر ایده‌های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی همه ساله برگزار می‌شود.
وی اضافه کرد: اين جشنواره سالانه توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، پژوهشگاه‌ها و سایر مراکز علمی با حمایت دستگاه‌ها، سازمان‌های دولتی و غیردولتی برگزار می‌شود.