امروز : 06 اسفند 1396 ساعت 21:04

پذیرش دانشجو بدون کنکور در بزرگترین مرکز علمی کاربردی لرستان

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان از پذیرش دانشجو بدون کنکور در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان مهندس مجید دریکوند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، بیان کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان برای نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94 دانشجو بدون کنکور می‌پذیرد.

وی با بیان اینکه این دانشجویان در 17 کدرشته در دو مقطع کاردانی و کارشناسی هستند، اضافه کرد: رشته‌های دوره کاردانی شامل امور بانکی، نرم‌افزار(برنامه‌سازی کامپیوتر)، عمران(نگهداری و مرمت ساختمان)، معماری شهری، فناوری اطلاعات(اینترنت و شبکه‌های گسترده)، امور فرهنگی، شبکه‌های کامپیوتری و کامپیوتر(سیستم‌های کامپیوتری) هستند.

دریکوند ادامه داد: همچنین در مقطع کارشناسی برای رشته‌های مهندسی فن‌آوری معماری(طراحی و نوسازی بافت‌های فرسوده)، مدیریت امور فرهنگی(ارزیابی فرهنگی)، حسابداری(حسابداری دولتی)، مهندسی IT(فناوری اطلاعات و امنیت اطلاعات)، مهندسی فناوری شبکه‌های کامپیوتری، حسابداری(حسابداری مالی) و مدیریت امور شعب بانک، دانشجو پذیرفته می‌شود.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: افراد جهت ثبت نام در این رشته‌ها باید به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org مراجعه کنند.

به گفته وی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان نزدیک به 30 کد رشته وجود دارد.