امروز : 02 خرداد 1397 ساعت 03:43

درخشش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان در مسابقات کامپیو‌تر استان

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان از درخشش دانشجویان این مرکز در مسابقات کامپیو‌تر استان که در بیست و هشتم آبان ماه در بروجرد برگزار شد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان مجید دریکوند ، با اشاره به برگزاری مسابقات کامپیو‌تر مراکز علمی کاربردی استان در بروجرد گفت: در بخش شبکه‌های کامپیوتری سید امیر پورهاشمیان و مرتضی مرادیفر از علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان بطور مشترک اول، مهدی ساکی و مهدی قاضی‌پور از علمی کاربردی شماره یک بروجرد بطور مشترک دوم و عبدالمحمد بهرام سری از علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان، سوم شدند.

وی اظهار کرد: در بخش طراحی وب سایت محمد کیانی از علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان، اول شد، رضا بیرانوند و سحر کوشکی از علمی کاربردی شماره یک بروجرد بطور مشترک دوم و محمد مصطفی‌نژاد و محمد کشوری فرد از جهاد دانشگاهی لرستان بطور مشترک سوم شدند.

دریکوند با بیان اینکه مسابقات کامپیو‌تر مراکز علمی کاربردی استان به میزبانی مرکز علمی کاربردی شماره یک بروجرد در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد، تصریح کرد: در رتبه نهایی تیمی نیز علمی کاربردی شماره یک بروجرد، علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان و علمی کاربردی دورود به ترتیب اول تا سوم شدند.

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان اضافه کرد: ۵۰ شرکت کننده در قالب ۱۱ مرکز آموزش عالی علمی کاربردی استان در این مسابقات حضور داشتند.