امروز : 02 خرداد 1397 ساعت 03:50

رئیس جهاددانشگاهی واحد لرستان: دانشگاه جامع علمی کاربردی پیشتاز، الگو و سرآمد است

به همت جهاددانشگاهی واحد لرستان اولین دوره مسابقات کامپیوتر مراکز علمی کاربردی استان برگزار شد.

در پایان این مسابقات رئیس جهاددانشگاهی واحد لرستان ضمن تقدیر و تشکر از کلیه دست اندرکاران و شرکت کنندگان این مسابقه گفت:این نهاد انقلابی عزمی راسخ در تبدیل ایده‎های فناور به محصول قابل عرضه دارد.

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، سید علی نادر دهقانی الوار در  اولین دوره مسابقات کامپیوتر مراکز علمی کاربردی لرستان که در دانشگاه جامع علمی کاربردی جهاددانشگاهی این استان برگزار شد، افزود: جهاددانشگاهی لرستان در راستای برگزاری مسابقات علمی بین دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی اقدامات سازنده‎ای داشته تا از این طریق به تحقق اهداف این دانشگاه بپردازد.

وی با اشاره به اینکه هدف دانشگاه علمی کاربردی لرستان تبدیل یافته‎های دانشجویی به محصول، کالا و دانش قابل عرضه در سطح استان است، بیان کرد: برگزاری مسابقات علمی بین دانشجویان با سطح کیفی بالا و در حد دانشگاه‎های دولتی یکی از برنامه‎های مهم جهاددانشگاهی لرستان برای تحقق چنین هدفی است.

این مقام مسئول اضافه کرد: خوشبختانه در لرستان استعدادهای خوبی در حوزه‎های علمی وجود دارد که در صورت حمایت از آنها می‎توان در کشور به جایگاه‎های برتر علمی رسید.

دکتر دهقانی الوار با بیان اینکه مسابقات علمی دانشگاه علمی کاربردی استان قابلیت رقابت با دانشگاه‎های دولتی کشور را دارند، ادامه داد: جهاددانشگاهی به عنوان ساختاری پژوهشی و فرهنگی‎محور درصدد است که یافته‎های پژوهشی را به محصول تبدیل کند.

وی با اشاره به مجتمع تحقیقات و فناوری جهاددانشگاهی کشور و اهم فعالیت‎های آن، اظهار کرد: مرکز رشد فناوری این نهاد انقلابی در لرستان آمادگی دارد تا از ایده‎های فناور و قابل تبدیل به محصول تمامی دانشجویان حمایت مادی و مشاوره‎ای کند.

رئیس جهاددانشگاهی واحدلرستان تصریح کرد: جهاددانشگاهی لرستان به عنوان ساختاری پژوهشی، عزمی راسخ در جهت ارتقای سطح علمی استان و تبدیل ایده‎های فناور به محصول قابل عرضه در بازار دارد.

دهقانی الوار گفت:دانشگاه جامع علمی کاربردی یک مرکز آموزشی‌سرآمد، الگو و پیشتاز است که جهاددانشگاهی لرستان آمادگی دارد سطح کیفی مراکز این دانشگاه را ارتقا دهد و ابراز امیدواری کرد که این رقابت‎های علمی سبب توسعه استان شود.