امروز : 02 خرداد 1397 ساعت 03:49

مدیر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خبر داد: برگزاری مسابقات کامپیوتر مراکز علمی کاربردی لرستان

مدیر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم‎آباد از برگزاری مسابقات کامپیوتر مراکز علمی کاربردی استان در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، ضرغام غلامی، بیان کرد: اولین دوره مسابقات کامپیوتر مراکز علمی کاربردی استان اواخر هفته جاری توسط جهاددانشگاهی برگزار می‎شود.

وی اضافه کرد: این مسابقات در گرایش‎های شبکه، برنامه‎نویسی، طراحی صفحات وب برگزار می‎شود.

غلامی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 55 نفر برای شرکت در این مسابقات نام‎نویسی کرده و در یک روز با هم رقابت می‎کنند و در نهایت 18 نفر برگزیده می‎شوند.

مدیر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی خرم‎آباد با تأکید بر اینکه طرح‎های رسیده توسط داوران که شامل مدرسین مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی و سایر مراکز استان هستند داوری خواهند شد، برگزاری این مسابقه را در راستای اعتقاد جهاددانشگاهی مبنی بر ضرورت توجه به مباحث کاربردی و عملیاتی کردن ایده‎های دانشجویان جهت ورود به بازارهای کارآفرینی دانست.