برگزاری سلسله کارگاههای دانشجویی تکالیف وحقوق شهروندی
امروز : 30 مرداد 1397 ساعت 23:44

برگزاری سلسله کارگاههای دانشجویی تکالیف وحقوق شهروندی

به همت امور دانشجویی فرهنگی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد لرستان اولین کارگاه آموزشی ابعاد تکالیف و حقوق شهروندی برگزار شد.

در ابتدا دکتر دهقانی رئیس جهاددانشگاهی ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان در این کارگاه، در خصوص اهمیت تبیین، تشریح و ترویج حقوق شهروندی سخنانی را بیان کرد در ادامه حجت الاسلام والمسلمین مبلغی رئیس حوزههای علمیه لرستان در خصوص حقوقی شهروندی و اینکه اصلی ترین بحث در این زمینه آشنایی شهروندان با قوانین و مقررات مورد عمل و جاری است مسائلی را بیان کرد و در پایان به سوالات مطرح شده دانشجویان در این زمینه پاسخ داد.