امروز : 06 اسفند 1396 ساعت 21:00

برگزاری مراسم عزاداری امام حسین(ع) در جهاددانشگاهی واحد لرستان

مراسم عزاداری امام حسین(ع) به همت مدیریت فرهنگی و بسیج دانشجویی در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی لرستان  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان در این مراسم که با حضور اعضای جهاددانشگاهی و دانشجویان این مرکز برگزار شد، مدبر، مداح اهل بیت در خصوص قیام امام حسین(ع) و ارتباط آن با شرایط فعلی سخنانی را ایراد کرد.

در این مراسم پس از مداحی و نوحه خوانی مداحان اهل بیت، بین کلیه مهمانان بسته های فرهنگی توزیع شد.