امروز : 06 اسفند 1396 ساعت 17:09

برگزاری مراسم بصیرت عاشورایی در واحد لرستان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به مناسبت ایام سوگواری سید و سرور آزادگان جهان مراسمی باعنوان بصیرت عاشورایی، به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی لرستان برگزار شد.

در این مراسم که در مرکزعلمی کاربردی جهاددانشگاهی خرم آباد  و باحضور ، کارکنان این مرکز به همراه جمعی از دانشجویان برگزار گردید ، حجه الاسلام لیالی به بیان علتهای واقعه عاشورا پرداخت.

وی با بیان اینکه بعد از رحلت پیغمبر،یک سری عوامل زمینه قیام عاشورا را فراهم کرده بود،گفت:بعد از رحلت نبی مکرم اسلام،ارزشهای معنوی در شهرمدینه کم شد وتاکستانهای مدینه محل صدور شراب گردید.

حجه الاسلام لیالی در ادامه به بحث فتوحات مسلمانان اشاره کرد و فتح ایران و روم را زمینه به وجود آمدن زندگی اشرافی در مدینه واهمیت به پست ومقام عنوان کرد وادامه داد عمر سعد با آرزوی رسیدن به مُلک ری سر از تن سیدالشهدا (ع)جدا کرد،اما همانطوری که امام حسین(ع) فرموده بود از گندم ری هم نخورد.

این مراسم در پایان با روضه خوانی وشعرخوانی در رسای امام حسین(ع) پایان یافت