امروز : 01 آبان 1397 ساعت 20:17

چو ایران نباشد ، تن من مباد

به امید سربلندی ایران عزیز

حرکت رو به رشد انقلاب اسلامی ایران در مقاطع مختلف تاریخ همواره مرهون حضور به موقع ، آگاهانه و شجاعانه مردم مسلمان ایران بوده است واین بار نیز  با حضور همگانی در صحنه انتخابات ، حماسه سیاسی دیگری را در آینده نزدیک رقم خواهند زد.

جهادگران جهاد دانشگاهی واحد استان لرستان در آستانه برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و در راستای بیانات رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی ایران ، که انتخابات را مظهر حماسه سیاسی و اقتصادی ، اقتدار نظام اسلامی ، مردم سالاری اسلامی و حضور مردم در صحنه را عامل قوام جمهوری اسلامی می داند ، ضمن دعوت از همگان برای حضور در انتخابات ، اعلام می داریم به عنوان یک  وظیفه دینی و ملی در این تجلی گاه بصیرت حضور یافته و با انتخاب فردی ولایت مدار و مومن ، متعد و توانمند ، زمینه پیشرفت و حرکت ایران اسلامی را به سمت آرمان ها و آرزوهای بزرگ و عملی فراهم خواهیم آورد .