معاون فن‎آوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان: خلاقيت، بكارگيري توانايي‎هاي ذهني براي ايجاد یک مفهوم جديد است
امروز : 30 مرداد 1397 ساعت 20:07

سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی واحد لرستان کارگاه آمورشی آشنایی با مهارتهای کسب و کار را در دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد لرستان، سمیه قربانی، معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان در این کارگاه  توضیحاتی در خصوص پرورش ایده و ایجاد کسب و کارهای کوچک ارائه کرد و  افزود: کارآفرين فردي است که يک تفکر و ايده نو را با استفاده از ابزارهاي خلاقيت و نوآوري تبديل به محصول ميکند. این فرد چنان قدرتي دارد كه فرصتهاي كسب و كار را شناسايي كرده و پس از ارزيابي منابع لازم را جمعآوري و از آنها بهرهبرداري و عمليات مناسبي را براي رسيدن به موفقيت پيريزي ميكند.

وی بیان کرد: شرکت دانش‌بنيان، شرکت، مؤسسه خصوصی يا تعاونی است که به منظور هم‌افزايی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی، اقتصادی و تجاری‌سازی نتايج تحقيق و توسعه در حوزه فناوری‌های برتر و با ارزش افزوده فراوان به ويژه در توليد نرمافزارهای مربوط تشکيل می‌شود.

قربانی با اشاره به کالاها و خدمات دانش‌بنيان اضافه کرد: کالاها و خدماتی که مبتنی بر فناوری‌های برتر و با ارزش افزوده است، فراوان بوده و با تصويب کارگروه، در فهرست حوزه‌ کالاها و خدمات دانش‌بنيان محسوب میشوند.

معاون فنآوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به رابطه کارآفريني با شرکت دانش بنيان گفت: كارآفريني فرآيندي است كه منجر به خلق محصول جديد و با ارزش ميشود.

وی خلاقيت را بكارگيري تواناييهاي ذهني براي ايجاد يك فكر يا مفهوم جديد دانست  و با اشاره به رابطه شرکت دانش بنيان با نوآوري و اختراع، اظهار کرد: شرکت دانش بنيان براي گسترش و کاربرد نوآوري و اختراع تشکيل ميشود و مواد اوليه توليد ايده، علم و دانش(شرکت دانشبنيان)، خلاقيت توليد و پردازش ايدههاي ناب و با ارزش(دانش بنيان)، نوآوري فرآيند تجاريسازي ايده(شرکت دانش بنيان) است.

قربانی به معرفی مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری و خدمات قابل ارائه در این مراکز پرداخت و همچنین به اولین فن بازار منطقهای لرستان اشاره کرد و از دانشجویان صاحب ایده دعوت کرد تا ایدههای خود را در این مراکز مطرح کنند.