امروز : 03 اسفند 1397 ساعت 08:43

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان بر لزوم بازاریابی‌ محصولات طرح مشاغل خانگی در سطح ملی و بین‌المللی تاکید کرد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی لرستان،پیش از ظهر امروز سی دیماه ، رحیم بیرانوند در دیدار رئیس جهاد دانشگاهی استان با 15 نفر از پشتیبان‌های الگوی نوین مشاغل خانگی جهت اتصال متقاضیان و پشتیبانان در طرح نوین مشاغل خانگی به فعالیت‌های انجام شده در این پروژه اشاره کرد و افزود: باید مشخص کرد میزان محصول آماده برای فروش چقدر است و مشکلاتی که در خصوص توسعه کسب و کار و ایجاد اشتغال وجود دارند را اعلام کنند.

وی اضافه کرد: تاکید ما بر استفاده از بسته‌بندی‌های مناسب کالا و برندسازی است.

بیرانوند ادامه داد: همچنین برای فروش محصولات نیاز به بازاریابی‌های مختلف در سطح ملی و بین‌المللی هستیم.

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: برآورده شدن نیازهای مشاوره‌ای و مواد اولیه از طریق شبکه ایجاد شده در بستر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی مورد تاکید ماست که پیگیری می‌شود.