امروز : 26 خرداد 1398 ساعت 09:42

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: گلخانه کوهدشت یکی از اقدامات الگویی موفق دانشگاهی است.

عصر امروز بیست و دوم دیماه،دکتر سیدعلی‌نادر دهقانی‌الوار در گفتگو با روابط عمومی جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه مجتمع تحقیقات و فن‌آوری گیاهان دارویی یکی از ضرورت‌های حوزه کشاورزی در استان است، افزود: این مجتمع در بام خرم‌آباد اجرایی شده و در حوزه بومی‌سازی، اهلی‌سازی و کشت و توسعه گیاهان دارویی فعالیت می‌کند.

وی تأکید کرد: به دنبال این هستیم که تمامی محصولات و دسترنج کشاورزان با برند مشخصی در بازار عرضه شوند.

دکتر دهقانی‌الوار با اشاره به در استان برند در حوزه کشاورزی نداریم، بیان کرد: در این رابطه محصولات ما با برند" هویرات" به فروش می‌رسند و قصد داریم کشت گیاهان دارویی را در استان توسعه بدهیم.

عضو هیئت‌علمی جهاد دانشگاهی لرستان از تولید سالیانه ۶۰ هزار نشا در این مجتمع خبر داد و گفت: امیدواریم فرهنگ کشت و توسعه گیاهان دارویی به‌عنوان یکی از زمینه‌ها و زیرساخت‌های خوب کشاورزی مدرن در استان گسترش یابد.

وی خاطرنشان کرد: در این کار سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل منابع طبیعی و محیط‌زیست نیز دخیل هستند و انتظار داریم حمایت‌های لازم را برای تحقق اهداف مدنظر کمافی‌السابق داشته باشند.

دکتر دهقانی الوار به بحران آب در کوهدشت نیز اشاره کرد و افزود: این شهرستان به لحاظ منابع زیرزمینی جز دشت‌های ممنوعه است و با مشکلاتی روبرو هستیم چراکه هنوز کشاورزی به روش سنتی و غرقابی انجام می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان بیان کرد: در همین راستا احداث گلخانه‌ای 6 هکتاری را در آنجا آغاز کردیم که درمجموع روند مثبتی دارد.

وی اظهار کرد: به نظر من یکی از اقدامات الگویی موفق دانشگاهی ساخت این شهرک کشاورزی در کوهدشت بوده که توسط جهاد دانشگاهی لرستان صورت پذیرفته است و امیدواریم با آموزش کشاورزان مطرح این شهرستان بتوانیم به سمت کشت گلخانه‌ای با مصرف کمتر آب و تولید بیشتر محصول حرکت کنیم.